VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 januari 2012

Polefritt

Av vintervild - 25 januari 2012 08:45

Ingen pole igår, men en rätt trevlig kväll ändå. Mös i soffan med Dexter på tv:n, två katter i närheten och mina nya glasögon. För första gången på över sju år kan jag se bra utan att behöva använda linser! Mina ögon var mkt nöjda.

En lugn ensam kväll med tidig sänggång och jag kan för första gången någonsin ha sovit en hel natt utan att behöva gå på toaletten! Kanske.. Sannolikheten att jag gick upp o inte minns det är större än att jag faktiskt sovit hela natten utan kisspaus, men vi kan väll låtsas? Katterna sa inget iaf.


Missen fick inte gå ut imorse, jag kommer hem så sent ikväll och han var tillräckligt upprörd när jag kom hem igår. Han får gå ut när jag kommer hem och vara ute hela natten istället.


Ikväll blir det stretch, förhoppningsvis både ben och rygg. Tycker Nelle att jag borde hoppa ryggstretchen idag igen så kör jag lite OP istället, men jag hoppas på stretch...


Älsklingen har det bra i Österrike, han åt kossa med kollegor igår när jag sa godnatt. Skönt att han kommer hem imorrn, hur ska jag klara mig utan honom i tre veckor?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se