VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 januari 2012

Ångestmorgon

Av vintervild - 24 januari 2012 09:45

Usch, extremångest helt plötsligt. Pang, utan anledning. Jag vill bara smita hem och lägga mig under sängen, men härdar ut för det måste jag göra. Eller?

Försöker andas men elefanterna och tigern är på återbesök.


Det var ensamt men rätt skönt i sängen inatt, fast missen var besviken. Han brukar komma o sova bredvid älsklingen på natten, men igår så hoppade han bara upp i sängen, konstaterade att det var fel person där o gick igen. Då vet vi iaf vem som är favoriten :P

Katten låg åxo på annan plats, det brukar hon göra nu för tiden. Det var länge sedan jag hade en gosig katt bredvid huvudkudden...


Idag blir det iaf OP efter jobbet, måste ju sysselsätta mig när jag är alldeles ensam i världen. Sedan ska jag försöka se Äkta människor som många har rekommenderat. Kan vi ha fått en bra svensk serie?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se