VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Ensam hemma och bra nyheter

Av vintervild - 23 januari 2012 21:00

Nu har älsklingen åkt och det är jag och katterna hemma. Party!! Eller kanske inte :P Ska snart hoppa i säng, en lång dag imorgon och saker strular på jobbet. Stanna hemma o sova? :P


OP idag innan koreon, det var kallt och halt och jag var rätt opepp. Körde lite inverts och armstyrka iaf. Hade inget grepp alls, men min namne hjälpte mig att få bild på min lunchbox i nuläget. Förbättring krävs!!!


  Meh, inte bra!Bara att jobba o jobba på...


Koreon var jättekul, såklart. Vi jobbade vidare på den och körde igenom hela några gånger. Jobbigt, mkt att komma ihåg men så kul att jag aldrig vill sluta. Lite mer stamina och styrka skulle behövas bara :)


Såg en helt fantastisk sak på FB när jag kom hem, Nelle är nominerad till "Instructor of the year" av IDPFA! Tillsammans med de stora som Elena Gibson, Jamilla Deville och Felix Cane. Vi på NPS vet såklart att hon är bäst, nu får resten av världen se det med

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se