VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Halv stretch

Av vintervild - 19 januari 2012 08:30

Det blev ingen ryggstretch igår :( Nelle tyckte att jag skulle vila mina stackars muskler o trots att jag vet att det är det bästa så är det inget kul för det. Men ben körde jag iaf o det går framåt om än sakta. Höger spagat är fin och vänster är på gång. Nu måste jag bara få upp styrka så jag kan få till spagaten på stången, tex Jade, pole split, down split, Marion Amber och min favorit Special K. O allt annat man kan göra när man är böjbar :)


Ska vara förståndig och inte köra OP innan baletten för att spara på mina muskler, men jag vill.. Det kliar i fingrarna! Får nöja mig med att baletten börjar :)


Eftersom jag kom hem tidigare igår så hann jag faktiskt träffa älsklingen en stund. Det var länge sedan! Men inte så länge eftersom jag passade på att gå o lägga mig tidigt. Inte för att det hjälpte, jag är fortfarande lika trött. Suck... Fel på mig? Självklart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se