VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 januari 2012

Utgångspunkter

Av vintervild - 13 januari 2012 07:30

Hade en opepp OP-session, var kall, hal, svag som en kattunge och allmänt bläh... Stretchen efteråt gick bätte, fick lite före-bilder att jämföra med senare.


  Scorpion


  Front bend


  Eagle


  Split


Blev en filmskörd med, ska se om det finns något värt att visa ikväll. Älsklingen blev iaf imponerad av min front bend-bild, han undrade om jag hade gått av på mitten ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

minnie

13 januari 2012 13:28

geez, front bend bilden är ju sjuk.. vart ska man vara vig för att komma ner sådär? jag kan komma ner (hjälpligt) i spagat (men är vigare i höften än i hamstrings, så tror det är mkt därför jag kommer ner- tvärtom kanske är vanligare) & är nära split men är inte i närheten av den där posen om jag skulle försöka! kan inte ens ligga platt mot benen...

vintervild

14 januari 2012 15:15

Det är i hamstring som man ska vara vig, så det är bara att köra hamstringstretch :)
Det är bara bra att vara vig i höften, jag är som de flesta vigare i hamstring än i höften och det begränsar en hel del.

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

16 januari 2012 22:53

Jättesnygga bilder, ja din front bend är ju väldigt flexibel. superkul att du också ska gå onsdagar, jag som va så ledsen över att alla mina kompisar går i måndagsgruppen. Mitt OP kort är slut men vi ses på onsd :) KRAM

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se