VinterVild

Direktlänk till inlägg 10 januari 2012

Böcker igen

Av vintervild - 10 januari 2012 12:20

Jag har hunnit läsa en hel del på sistonde med, även om jag sovit och spelat Angry Birds på bussen med :)


Läste nyss ut "The Amazing Maurice and His Educated Rodents" som Moa på studion tipsade om. Skriven av Terry Pratchett som jag bara läst en bok av tidigare o den gillade jag inte alls. Men "The Amazing Maurice..." var bra, lättläst, komisk och informativ och definitivt en bättre bok att läsa på väg till jobbet än "Ulysses".


Just nu så läser jag en annan klassiker, "Moby Dick" av Herman Melville. Har inte kommit så långt, men trots det gamla språket så är den över förväntan. Jag hoppas på drama när valen själv kommer in i bilden...


Sedan vet jag inte. Antingen så hittar jag något när jag går förbi Pocket Store i förbifarten, eller så fortsätter jag att beta av min lista med klassiker. Någon gång måste man läsa dem...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se