VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Nyårstankar

Av vintervild - 30 december 2011 19:00

Årets näst sista dag, tankar på nyårslöften snurrar. Jag har lite tankar på hur jag vill ta min dans och träning vidare.


Stretch


Få min spagat på båda benen konsekvent och kunna komma ner i den kall o få en snygg stående spagat

I cheststand; få fötterna på pannan

Få en fin eagle. Rakt ben är för mkt att be om, men så rakt som möjligt :)

Front bend, axlarna bakom benen skulle vara fint

Split o straddle, gärna hela vägen ner på båda


Pole


Jag vill mest fokusera på att få fina linjer, vackra fötter och bra teknik och flyt. Trick och kombinationer kommer att komma av sig själv.


Balett


Bättre, finare och mer. Den är fortfarande i sin linda så det finns inte så väldigt mycket att säga. Så länge jag tycker det är kul så ska jag fortsätta

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

30 december 2011 21:36

Åh vi har typ samma stretchmål! Vi får pucha varandra och kanske stretcha tsm? :)

Gott nytt år!

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se