VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Långa tre dagar

Av vintervild - 29 december 2011 07:30

Den här veckan har känts otroligt lång och gått oändligt sakta, trots att det bara är tredje (och sista) jobbdagen idag. Det måste vara för att jag inte har gått o tränat efter jobbet ngnting, det rubbar mina cirklar.

Och jag är så oändligt trött, jag försökte att somna tidigt igår men det gick inte o det verkar inte som att mina insomningstabletter verkar längre. Suck... Det känns lite hårt att vara jag just nu...


Jag funderar på nyårslöften, även om jag inte riktigt tror på dem. Jag vet saker jag vill ändra i mitt liv, mitt kaffeberoende som gräver hål i plånboken tex, och jag hoppas att jag klarar av det. Inte imorgon, inte sen, utan nu. Att jag orkar vara stark.

Och lite fler goda vanor är aldrig fel, dåliga vanor har jag så många ändå :P


Just nu vill jag bara sova, tycker jag var ypperligt duktig som inte vände mig om och somnade om imorse. Det var extremt lockande...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se