VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 december 2011

Bitch mode once again

Av vintervild - 21 december 2011 09:30

Trots att jag tog lite sovmorgon imorse så har jag ändå problem att hålla ögonen öppna. Det kan bero på att jag tog en insomningstablett igår o min kropp har inte fattat det där med att den ska sluta verka efter fyra timmar. Det kan bli en intressant dag...


Hemma är det åxo rätt så intressant, en smärre byggarbetsplats. Nu är det målat i taket och tapetserat o idag ska de börja med golvet o de var morgontidiga idag, de kom precis när jag skulle gå vid sju. Katten sprang snabbt o gömde sig från de elaka männen...

Jag vet inte hur de har tänkt, dock, för vi har inte fått frågan om vilket golv vi vill ha, precis som vi inte fick välja tapet. Jag ska ringa o bitcha lite när telefontiden startar. Inte för att tapet spelar så stor roll i det rummet, det är mest principen. Golvet verkar bli billighetsparkett, jag hoppas verkligen att den överlever en stång, dykrelaterad inverkan och att den bli fin och sömlös så att jag kan stretcha o ligga på golvet utan att skadas.

Resten av lägenheten ser inte så vacker ut eftersom de har släpat ut större delen av det vi haft i rummet och ställt här o var o dessutom så har de bidragit med diverse byggmaterial och en hel del skräp. Ingen risk att vi får det tråkigt, eller rent o fint, i jul...


O nu har jag pratat med älsklingen, golvläggarna hade ingen aning om att rummet skulle vara fyllt med saker trots att jag sagt det om o om igen o så är värmen avstängd. Suck...

 
ANNONS
 
Sophie

Sophie

21 december 2011 11:14

Jag tränar på pole and fitness studio i gävle. Ja jag önskar att jag sätter spagaten. Har du något tips för stretch som du tyckte fungerade bäst?

http://tweenerpie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se