VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 december 2011

Jobbslut o studiohäng

Av vintervild - 19 december 2011 17:30

Snart dags att lämna jobbet och bege mig mot studion igen. Jag behöver iaf inte ha dåligt samvete för att jag kommer hem sent, älsklingen kommer att komma ännu senare nämligen.


Jag är däremot väldigt intresserad av hur det kommer att se ut när jag kommer hem, jag lämnade en stackars ensam målare som bedyrade att det inte alls skulle vara några problem att flytta ut alla saker ur rummet för att tapetsera under dagen. Jag undrar hur det har gått, det var ju inte lite saker vi hade där inne... O vart han hade tänkt ställa det är en annan fråga, hade vi haft plats att flytta på sakerna så hade vi gjort det. Men men, får se ikväll.

Imorrn ska de tydligen fixa golvet, men de har inte nämnt ngt om att de vill komma in eller ha nyckel o jag har morgonmöte imorrn så kan inte vara hemma heller. Spänningen stiger...


Men nu mot studion, jag ska snusa i det blå vadderade rummet ett slag innan det är dags för näst sista gången på kursen. Det har varit superkul o nyttigt, men jag ser fram emot att slippa de sena kvällarna. En dag i veckan är mer än nog :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se