VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Långt

Av vintervild - 7 december 2011 15:30

Lång dag idag med möte på förmiddagen, jobb och snart iväg för lite OP och vinterintensivkurs! Och jag ska träffa min blivande inneboende med, trots att jag inte lyckats ragga upp ngn madrass ännu :P Det ordnar sig nog...


Stretch igår gick inte alls bra, inte straddle iaf. Kom inte alls långt o mina muskler var stela som stålvajrar och vägrade att samarbeta. Hamstringstretch gick bättre, provade en ny partnerstretch som var kul men jobbig. Såklart. O så split rolls igen, superkul!


Klass gick ok, kände mig rätt svag o blev jätteyr väldigt fort på spinny för första gången någonsin. Inte angenämnt, jag förstår de som har problem med spinny nu...


O så ringde målaren igår angående vårt vattenskadade rum, han ville komma o måla tak o tapetsera om. Lycka till tyckte jag, vi har fortfarande ett stort hål i golvet och massor med saker som vi har blivit lovade ett förvaringsutrymme till. Han skulle dessutom vara klar på fredag *dunkar huvudet i väggen*

Hur som helst så förklarade jag situationen för honom, men han ville ändå komma o kolla imorrn o eftersom jag har varit på möte på förmiddagen så har jag inte kunnat ringa hyresvärden under den väldigt generösa telefontiden på en hel timme per dag.

Jag får iaf sovmorgon.


Älsklingen kom hem i en del o hade haft det trevligt i utlandet. Jag fick en söt kossa att sätta på kylen, katten fick massor med gos och missen fick en arm att sova på igen.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

12 december 2011 11:58

Heja R! Inte ens jag klarar av att klättra med bara armarna!!

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se