VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Snörvel

Av vintervild - 6 december 2011 07:45

Det är svårt att sova när man inte kan andas, trots nässpray så vaknade jag flera gånger i natt av att jag var så täppt att jag inte fick luft. O mer nässpray ville jag inte ta, det kändes mer som att jag sprutade in syra i näsan, så ont gjorde det. Så ingen mer nässpray innan det är dags att bege mig mot studion i eftermiddag. Förutom täppan så känner jag mig helt frisk o känner mig själv så det ska inte vara någon fara att träna.


Hoppas jag.


Dessutom har jag läst om all skoj träning som Z och E har haft och jag har abstinens så det skriker om det!!


Istället för stretch och OP igår så blev det städning. Det behövdes och behövs nog fortfarande men det ser bättre ut iaf. Tom spisen är skrubbad! Händer inte ofta :P


Katterna lever, missen låg bredvid mig i sängen när klockan ringde och gäspade så att käkarna höll på att gå ur led. Vi hade kunnat sova några timmar till...

 
ANNONS
 
Clara

Clara

6 december 2011 22:46

haha nej det är inte den bästa kombinationen, du skulle nog inte kunna äta.. någonting? :P

tack, det är redan bättre efter bara en dag. vanligtvis är jag sängliggande i en vecka när jag mår som jag gjorde igår.. men till nästa vecka är jag frisk, ska du ta edouards workshop på tisdagen?

http://collman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se