VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 december 2011

Sjuklig igen

Av vintervild - 2 december 2011 10:00

Blä, sjuk igen. Halsont o jag fryser oroväckande mycket trots både värktablett och överdosering av te. Jag hade ingen feber imorse, men det skulle inte förvåna mig om den kommer smygande under dagen... Hej bomullshjärna!


Det förklarar iaf varför OP och balett gick så segt igår, ingen energi alls. Körde stretch istället för att köra OP hela tiden för jag orkade inte, o på baletten kände jag mig superseg. Gick tidigare med för mitt högerknä började strula o jag kunde inte göra pliéer. Dumma kropp.


Kom hem till djuren ist, jagade ifatt missen och tvångsvårdade honom. Det var inte så farligt men fick klippa bort päls och peta upp såren för att rengöra ordentligt. Han hade blivit biten i bakbenet så hade några sår som jag inte vill ska bli infekterade. Sedan fick han smärtstillande och tratt och var miserabel. Han somnade i sängen bredvid mig iaf o imorse såg det så bra ut att han slapp tratt. Förhoppningsvis slipper vi åka till veterinär, jag har blivit rätt duktig på att ta hand om trasig misse.

Katten är så avundsjuk när jag vårdar missen, hon vill åxo ha uppmärksamhet! Fast när jag försöker gosa så springer hon bara bort, knäppkatt :P


Längtar efter min nya telefon, den ska komma i dagarna men jag har ingen aning om exakt när o mitt tålamod är icke-existensiellt!! Ge mig nu! Behöver en krya-på-mig-present.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se