VinterVild

Alla inlägg under november 2011

Av vintervild - 7 november 2011 12:45

Måndag. Jag försöker att få plats med lite jobb i mitt huvud som bara innehåller pole, dans och koreografi för tillfället.

Det kunde gå bättre, ett morgonmöte med attacker och irritation gjorde inte det hela enklare.


Tidig träning idag och ingen stretch för Nelle är ännu inte hemma. Kvällen ska ägnas åt älsklingen som har försummats mycket den senaste tiden och åker iväg på onsdag. Han förtjänar en massa kärlek, men när han kommer hem igen så är allt över och återgår till det normala. Vad det nu var.


Jag längtar faktiskt till på fredag, jag har längtat och fruktat den dagen så länge att det verkligen är dags nu. Innan dess känner jag mig ganska tom.

ANNONS
Av vintervild - 6 november 2011 21:25

  Finaste fluffbollen

ANNONS
Av vintervild - 6 november 2011 20:15

Upptagen helg. Upptagen, upptagen helg. Med träning, massage, middagslur, middagsbjuden, mer träning, bebisgullande, hennaisättande och matlagande.


Så en väldigt upptagen helg.


Just nu äter jag sen middag o väntar på att få skölja ur hennan igen o hoppas att jag inte har missat allt för stora fläckar vilket händer rätt ofta.


Älsklingen jobbar sent, missen är ute med nytt, fint reflexhalsband och katten har bosatt sig i handfatet.


Just nu känns det bra med koreografin, jag har koll på alla delar, spikade sista spinkombon idag och har någorlunda flyt även om fötter kan vara mer pointade och knän mer sträckta. Imorgon blir sista hårdkörningen, på tisdag ska vi från vår studio visa våra koreos för varandra och sedan blir det mer eller mindre helvila fram till dagen D.


Det känns som att jag kommer att göra mig själv stolt, det jag har visar vart jag är i min utveckling i nuläget och mer än så kan jag inte göra.


Jag tror att fredag kommer att bli en bra dag.

Av vintervild - 4 november 2011 10:30

Massage bokad för morgondagen. Bara en kort, kort men förhoppningsvis tillräckligt för att få lite mjukhet till mina stela hamstrings. Spagat FTW! Eller något liknande iaf...

Jag har även fått tips om en kräm som kan minska blåmärken, jag får prova och hoppas att de största blemmorna kan minskas.


Jag har mest tråkigt på jobbet, väntar på att tiden ska gå så jag får åka o shoppa och sedan möta upp syster o åka till farmor. Ingen bebis idag, farmor fyller 85 år och skulle förskjuta mig ur familjen om jag inte kom med. Det får bli bebis imorgon istället :)


Jag har finkammat internätet och hittat en del artiklar om SM. De flesta väldigt bra men tyvärr även några som skjuter allt i sank. Jag orkar inte ens bli upprörd, blir bara trött och suckar. Vi får helt enkelt visa hur det är och hoppas att folk väljer att se.Ren konst och magi

Av vintervild - 4 november 2011 07:45

En vecka kvar... All tid i världen, eller hur? Ingen panik...


Jag har lyckats få extremblåmärken på ena benet, vet inte hur men där är de. Kommer att se snyggt ut på scen, verkligen... Inte kan jag sminka över dem heller för smink på benen känns som en ytterst dålig idé när det kommer till pole. Hala ben är inte vad jag är ute efter. Jaja, det kommer med dansen helt enkelt.


Försökte köra igenom hela mitt program igår men lyckades inte med full invert på spinny. Grr! Hoppas att det beror på att jag var trött. Idag blir vilodag och sedan full fart i helgen igen.


Idag blir det sminkinköp för uppträdandet. Jag har en idé som jag hoppas kunna genomföra och det är halvdag på jobbet idag, yay, så jag har tid att leta i affärer efter det jag behöver. Klädsel är redan fixad, inte så spännande men den fungerar till min låt.


En vecka.. En evighet och ingen tid alls på samma gång.

Av vintervild - 3 november 2011 07:30

Jag var väldigt lockad att vända på mig och somna om när klockan ringde imorse, men jag masade mig upp. Efter lite stretch kändes det inte så illa, men jag har tagit som vana att somna till på bussen. Både skönt och jobbigt, jag är helt yrvaken när det är dags att gå av...


Det är hårdkörning på koreon som gäller nu. Enstaka delar och hela alltet. Om o om igen. Fokus på fötter, armar, knän och blick. Och på att orka allt utan att dö av andnöd någonstans i mitten.

Det är mycket nu och jag pendlar mellan hopp och förtvivlan. Ena sekunden känns allt kanon o nästa känner jag mig som en riktig nybörjare...


OP idag men imorgon blir det vila. Jag ska hälsa på K som har en alldeles nykläckt bebis att visa upp. Älsklingen hoppas att det kan få fart på mina icke-existensiella moderskänslor men jag tror inte det. Har träffat mga bebisar utan att det har hänt ngt.

Av vintervild - 2 november 2011 08:15

Hoppade över min klass igår, ska köra OP och gå igenom min koreo ett antal gånger idag istället. Måste välja vad jag lägger energi på och så hann jag äta middag med älsklingen för en gångs skull :)


Katter gråter hemma, den hårda maten är slut. De har fått mjukmat och köttfärs men de älskar sin hårdmat. Konstiga kissar.. Så det ylas en del hemma för tillfället, men de kommer att få sin älskade mat ikväll.


Mesta av mitt liv utspelas i studion och på jobbet just nu, och mitt jobb är inte så intressant att skriva om. Studiolivet är desto roligare.

Gick igenom mina danssteg innan stretchen igår, de börjar sitta nu. Måste bara få till dem till musiken i högre tempo och med känsla. Och lägga in några spins på statisk. Jag kan bara inte bestämma mig för vilka jag vill ha men jag hoppas att det faller på plats i eftermiddag. Något enkelt som inte innebär att jag hamnar på golvet...

Av vintervild - 1 november 2011 07:30

Normal temp imorse, typ. Yay! Så sitter på jobbet och känner mig frisk idag o längtar till träningen. Missade ju ryggstretch med Marina igår men ska ta igen det på benstretchen ikväll! Hoppas på plågning deluxe! ;) Och att träningsvärken i framsida vänster lår blir bättre tills dess, kan knappt gå för tillfället...


Jag har inte tid att fokusera på så mycket mer än tävlingen just nu, dagarna rinner bort i expressfart och jag slits mellan hopp och förtvivlan. Imorgon blir det OP för att köra igenom allt, hitta rätt i musiken och sedan köra kombinationerna tills jag gråter. O hoppas att min kropp håller sig i schack, har inte tid med mer sjukdom och orkeslöshet. Jag har haft tillräckligt med panik för lång tid framöver...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se