VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 november 2011

Trötthet och bebisbesök

Av vintervild - 29 november 2011 11:00

Somnade något tidigare igår, men kom hem lite sent efter stretch och OP så är fortfarande löjligt trött.


Stretch gick bra, små små framsteg kommer men OP var jag nog lite för trött för egentligen. Inte kunde jag ha musik till heller för min telefon ville inte vara med om den saken. Körde lite saker, mest fridans och några få trick o jag insåg precis hur dålig fantasi jag har när det gäller freestyle. Måste träna på det!!


Idag stretch, ben, och klass. Näst sista gången, tiden går alldeles för fort. Men jag har intensivkurs att se fram emot, yay!! Och workshop med Edouard Doyé, inte illa :)


Imorgon ska jag däremot träffa K och hennes bebis. Hon hade det lite långsamt hemma som mamma-ledig så jag ska komma med sushi och skvaller. Om jag kan komma på ngt skvaller förståss.


Edouard Doyé, vinnare Pole Art 2011

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se