VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 november 2011

Möten, mormor och abstinens

Av vintervild - 27 november 2011 19:00

Första advent idag, älsklingen och jag har julpyntat lite och dammsugit de väldigt katthåriga golven. Jag vet inte om det hjälpte, men det kändes bra iaf.


Idag har jag varit på möte, vi var några stycken som träffades och pratade om hur framtida Poledance SM kan göras bättre. Jag vet inte om vi kom fram till något revolutionerande idag, men vi ska träffas igen efter jul och förhoppningsvis enas om vissa saker.

Pole är fortfarande väldigt nytt och trots att det finns både EM och VM (o mer än ett av varje) så finns inga bra riktlinjer för trick, bedömning och dylikt. Jag menar, samma trick kan ha ett otal olika namn och olika trick kan ha samma namn så allt är väldigt rörigt, inte bara i SM-sammanhang utan överhuvudtaget. Nu tror jag att det kommer att krävas några SM innan allt blir så perfekt det kan bli, och man kan inte alls göra alla nöjda hur gärna man än vill.

Men man måste börja ngnstans.


Ingen OP idag, åkte hem efter mötet och var på adventsfika hos mormor med mamma och brorsönerna. Mormor var så arg och ledsen när vi kom och ville inte alls sitta o dricka glögg i fikarummet, men när hon och jag hade pratat lite på tu man hand i hennes rum så blev hon på strålande humör o tyckte att allt var så roligt. Att man måste svara på samma fråga fem gånger i rad är något man får räkna med och mormor minns ju inte att hon ställt den tidigare så det är bara att svara glatt varje gång.


Imorgon blir det ryggstretch och OP, känner att jag har poleabstinens eftersom det inte blev ngn OP i torsdags. Längtar till stången, har saker jag vill prova :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se