VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Stretch, balett och trötthet

Av vintervild - 25 november 2011 09:00

Det blev ingen OP igår, OP-rummet var fullt av elektriker som bytte elsystem så L o jag var med på Stretch 2 istället. Lika kul det men L som varit borta ganska länge såg lite smått livrädd ut när hon insåg vad hon skulle utsättas för ;) Men det gick jättebra, både för mig och för henne. Jag kom jättelångt ut med benen i straddle och rätt så långt ner med magen med, innan jag fick kramp och panik och var tvungen att gå ur. Mina swims blir bättre, sakta men säkert och jag har kommit mkt längre i split sedan senast jag provade! Har bildbevis :)


Min spagat gör som den vill o inte som den ska, dock. Vet inte om jag spänner mig eller vad det är men jag kan helt enkelt inte få till den konsekvent. Frustration!!!


Baletten var kul som alltid, små framsteg synes. Vi fick göra developpé framåt utan stång o det gick nästan bra. Tappade bara balansen lite :) Det är kul att se framstegen även om de kommer sakta. Men o andra sidan ska jag inte bli premiärdansare så det får ta tid.


Annars så är fuktskadan torr, nu ska vi bara vänta på att de ska sätta igen hålet i golvet, tapetsera om och göra rummet beboeligt igen. Sedan börjar jobbet med att få ersättning av hyresvärden för det hela, blir nog ett heltidsjobb...


Julmiddag med jobbet idag, hade hellre velat åka hem tidigt o sova men ska göra migg bästa för att vara lite social o inte somna i förrätten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se