VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 november 2011

Svaghet och framsteg?

Av vintervild - 24 november 2011 08:00

När jag vaknade imorse så var jag alldeles ensam i sängen, varken katt eller älskling fanns att skåda. Älsklingen hade somnat på soffan o ramlade yrvaket i säng samtidigt som jag började min morgonstretch o visserligen fick jag sova ostört i sex timmar men det var tråkigt att vakna i sängen utan sällskap.


OP igår gick ok. Var svag o lyckades inte med en enda liten handspring o öm efter alla shoulder mount flips så dessa kunde jag inte heller träna på, men lyckades förbättra en del trick och jobba på lite styrka i aysha och flexyness genom att jobba på att få tag i benet bakom mig. Går inte så bra just nu men jobbar på det. Ökad benflexibilitet öppnar upp för så många fler trick.


OP idag med och lång stretch efteråt följt av balett. Jag är fortfarande trött och håglös men tar en dag i taget och träning gör det hela bättre även om det kan vara svårt att ta mig till studion...

 
ANNONS
 
Clara

Clara

24 november 2011 20:26

Det vill jag ju inte! Allt beror på vilka kurser som går. Om inte Serena ska ha fler (det verkar oklart) så kommer jag nog gå nivå 4 och 5 :)

http://collman.blogg.se

 
Clara

Clara

24 november 2011 20:27

hoppas jag ju på ryggstretchen också! :D

http://collman.blogg.se

 
Clara

Clara

25 november 2011 09:03

Jag vet, det är sorgligt. Men jag förstår om hon vill utvecklas själv på annat håll..

http://collman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se