VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 november 2011

Upp och ner

Av vintervild - 16 november 2011 12:30

Jag lever fortfarande och paniken är på väg ner. Ibland tom borta, som när jag blir plågad i det blå, vadderade rummet eller på stängerna, men den kommer som en obetald räkning på posten så snart jag styr stegen hemåt igen.

Imorgon måste jag till jobbet igen, har redan lovat chefen som ringde imorse. Jag har sagt att jag är förkyld, trots vår bra relation så orkar jag inte alltid förklara mina känslor och tankar för honom. Han är trots allt min chef. O jag har svårt att prata med även min raraste älskling.


Älsklingen kom hem igår, han låg i soffan och var jätteförkyld när jag kom innanför dörren. Så går det när man festar hela dagarna i en vecka ;)

Han hade köpt hem gott vin från gårdarna de besökte och ett läppstift som present till mig. Inte en färg jag hade valt men jag passade jättebra i den. Han har smak den pojken...


Missen har fått lite trattfrihet och sitter och tvättar sig och längtar ut. Katten känner sig bortglömd för hon inte blir jagad med medicin, bomull och tratt i ett. Det är hårt att vara katt i det här hushållet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se