VinterVild

Alla inlägg under oktober 2011

Av vintervild - 11 oktober 2011 05:30

Mitt kämpande har betalat av sig.ANNONS
Av vintervild - 10 oktober 2011 11:30

Jag har läst en hel del på sistonde, som jag brukar. Slukar böcker på väg till och från jobbet, om jag inte är för trött för att orka förstå.


Just nu läser jag Lolita. Den är obehaglig, kryper innanför skinnet. En redovisning i hur en pedofil tänker, i hur han försöker rättfärdiga sina övergrepp. Det är en välkänd bok och jag vet inte vad jag hade förväntat mig när jag började läsa den, men inte det här.

Jag kan bara rekommendera den, hur obehaglig och krypande jag än finner den är det en bok som bör läsas. Av alla.


På ett lite lättsammare plan, om än marginellt, så är jag helt fast i "A song of ice and fire"-serien. Bok fyra står på tur efter Lolita och jag hoppas att den kan få mig på bättre tankar. Även om den inte heller är så munter, folk dör till höger och vänster och misären utbreder sig. Men ändock så griper den tag i mig, ett järngrepp.

Och jag hoppas att serien fortsätter snart, även om jag vet hur det kommer att gå för dem.

ANNONS
Av vintervild - 10 oktober 2011 07:45

Måndag, måndag, måndag... Men i eftermiddag så är det ryggstretch och Z är med igen så vi kan plåga varandra tillsammans! Yay! O OP efter, måste ju stanna kvar o kika på Pablos klass, Acro Pole. Så nyfiken :)


I natt vaknade jag o älsklingen av ett högt brak. Men eftersom det inte lät klirr o mjau så orkade vi inte gå upp utan jag letade i morse efter vad som hänt. Det var älsklingens chiligryta som farit i golvet, men utan chili i som tur var. Katten var den skyldiga, missen var i sovrummet när det hände o hon såg alldeles för oskyldig ut när jag gick upp :P


Det är höstigt och mörkt nu på morgnarna, inte direkt peppande för att stiga upp alldeles för tidigt. Men jag verkar inte bli multimiljonär någon tid snart så det är bara att masa sig upp.


Tur att jag tycker om det jag gör. För det mesta iaf...

Av vintervild - 9 oktober 2011 18:45

Dykdag idag, strålande väder och trevliga människor. Som det ska vara.


Det var tipspromenad under vattnet, men det gick inte så bra för mig o älsklingen. Vi hittade bara två frågor av tio :P Men vi var inte de enda som hade problem att hitta som tur var, annars så hade vi fått skämmas rejält.


Nu har vi sovit middag en lång stund o snart är det dags att hänga upp dyksaker och ta en välförtjänt dusch. O sen sova igen inför den kommande veckan :)


Och snart, snart är väntan över...

Av vintervild - 7 oktober 2011 10:45

Fredag, äntligen! Men jag är relativt pigg trots den sena kvällen igår, fick ju sova ända till kvart över sex! ;) Hade gärna sovit många timmar till, hade en gosig katt bredvid kudden som var lika yrvaken som jag när klockan ringde.


Jag har inte så mkt att informera om mer än OP och balett. OP gick helt ok, försökte mig på Superman fall igen och till mitt förtret var jag tvungen att börja från noll för att våga igen. Måste med andra ord köra den hela tiden för att inte bli för feg. Grr... Ibland tycker jag inte om migsjälv...

Men styrkan börjar komma, sakta men säkert. Jag kämpar och jobbar o försöker hela tiden. Varje litet framsteg jublas över, bakslagen försöker jag skaka av mig.

Z provade ett nytt, annorlunda trick som ser supersnyggt ut! Jag hoppas att hon får tillfälle att visa upp det :)


Baletten var en utmaning, läraren i den här gruppen är mycket bättre än måndagsgruppens tycker jag. Mer utmaning, mer känsla och mer hjälp. Jag var lite lost på vissa saker vi gjorde, men det gick bra till trots. Nu ser jag verkligen fram emot baletten igen och vet vilka lärare jag ska titta efter och vilka jag ska hålla mig ifrån.


Till älsklingens glädje så kommer jag hem direkt efter jobbet idag, han blir nog mindre glad när jag somnar samma sekund jag kommer innanför dörren :P Men det är ingen OP på söndag så han får mig för sig själv hela helgen och på söndag ska vi dyka ihop för första gången på länge. O inte glömma/ha trasiga reggar den här gången! :)


Min älskling, älskar honom i bitar...

Av vintervild - 6 oktober 2011 07:45

Jag vill sova... Somnade på bussen igen, var ännu tröttare när jag vaknade igen. O ikväll är det balett så jag kommer hem sent, sent... Får visserligen sovmorgon imorrn för jag ska lämna prover, men inte tillräckligt. Tur att det snart är helg...


Och ja, jag köpte mig en Red Bull imorse. Ibland finns inget annat val :P


OP igår med Z, det gick bra men inte exceptionellt. Jag jobbar på mina inverts och shouldermounts, det går framåt. Jag klarade air invert flera gånger! Men inte på spinny, det är något med farten som gör det hundra gånger svårare. Måste träna ordentligt med andra ord...

Stretch efter gick bra, kan komma ner i en inte helt perfekt spagat relativt enkelt på rätt sida när jag är uppvärmd, nu ska jag bara kämpa med att få till det ännu enklare och snyggare. Det går framåt.


Det var prova-på-pass samtidigt som OP och vi hade några som tittade storögt när vi tränade. Jag minns hur det var när jag började, allt såg exotiskt och förundrat ut :) O det gör det fortfarande när jag tittar på de stora, ännu mer så för jag vet hur mkt jobb som ligger bakom.


Vi fick även se Moa bli målad som en slaktarkarta ;) Inte så hemskt som det låter, men det såg väldigt häftigt ut :)


Mina saker från Dance Direct har kommit, allt passade och jag ska inviga min vackra leotard på baletten ikväll. Känns bra att slippa ha samma kläder som på pole:en, känns fräschare så här :)


OP idag igen innan baletten. Varför ta det lugnt när man kan dansa?

Av vintervild - 5 oktober 2011 14:30

Hos Clara, som uppträdde igår och var urduktig, finns några bilder från framförandet :)

Av vintervild - 5 oktober 2011 07:45

Uppvisningen igår var jättekul, alla var otroligt duktiga och jag blev så sugen på att gå Serenas klass snart, snart! Den här omgången går den samtidigt som min balett så det går inte, men jag hoppas att det passar ihop efter jul!

Nästa omgång ska jag gå Nivå 4a och lära mig massor! :)


I eftermiddag blir det OP med Z, vi är båda otåliga och vill veta om SM nu! Ja eller nej, whatever, bara vi får veta! Så vi ska träna bort nervositeten och otåligheten. Styrka, inverts, air invert blir det för mig. Och massor med stretch efteråt, min spagat ska bli lätt och konsekvent och ryggen har känts stelopererad de senaste dagarna så den ska få stryk!


Det är en vacker höstmorgon utanför fönstret och jag somnade på bussen idag igen. Jag behöver fler timmar på dygnet...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se