VinterVild

Alla inlägg under oktober 2011

Av vintervild - 16 oktober 2011 21:00

Har haft en tuff, men härlig dag idag. Ska sova snart, och sova länge... Har läkarbesök på morgonen så jag får lite sovmorgon, yay! O så gäller mitt frikort fortfarande, bara bra saker :)


Workshopen med Wiktor Sjövall var väldigt bra, han var duktig o pedagogisk o såg vad man behövde hjälp med. O fin att vila ögonen på med, blev lite förälskad :P


Efteråt begav vi oss, Z o jag, till studion för OP. Vi spelade våra tävlingslåtar om o om igen o jag har mer eller mindre spikat de första 90 sekunderna. Lite småjusteringar o så ska jag få in resten med. Jag var så trött efter workshopen att jag inte orkade köra mer än så, men det är på god väg. Jag vill ha den klar, mer eller mindre, helst den här veckan men vi får se hur det går. Allra senast i nästa vecka, sedan hade jag tänkt ta någon privatlektion eller två med Nelle för att finslipa.


Det är mycket att tänka på, mycket att göra och ibland tror jag att jag inte ska hinna med allt o ibland känns det som att jag inte hinner fylla ut hela låten. Vi får se, vi får se... Kameran är min trogne följeslagare nu iaf o kommer att vara fram till dagen D.Imorrn är det ryggstretch o mer OP. Måste ta alla chanser.

ANNONS
Av vintervild - 16 oktober 2011 10:51

Ett tag sedan Fototriss, men här kommer en studie i monokroma katter.


Missen kvällsmyser i kepsen   Längtar ut


  Katten är bedårande, som vanligt :)

ANNONS
Av vintervild - 15 oktober 2011 15:00

Lat lördag som vanligt, o lite snorig men gör allt för att förneka att jag håller på att bli sjuk. Kan inte, hinner inte, får inte!

Sov igår efter jobbet igen. Hade inte tänkt sova så länge, jag kom hem vid fem o älsklingen skulle komma vid sex så det var perfekt. Han kom efter åtta :P Så jag sov i 2,5 h istället för en, väldigt skönt men inte riktigt planerat.


Älsklingen hade med sig godis och vin och kramar så han var efterlängtad. Som alltid :)


Sov massor idag med, vaknade vid åtta o gick o lade mig igen vid halv elva o sov till två. Otroligt skönt, älskar att sova middag. O älsklingen fick lite egentid med sin dator med gott samvete :)


Dagen till trots så har vi inga planer, jag vill helst ta det lugnt o inte bli sjuk. O äta godis såklart.

Av vintervild - 14 oktober 2011 07:45

Jag kom upp i morse med, det trodde jag ärligt talat inte. Men jag var halvvägs ut ur rummet innan jag ens märkt att jag var vaken, det kan ha ngt med saken att göra :)

Det är kallt och mörkt på morgnarna nu, inte alls lockande att gå ut. Måste sy i knapparna i min vinterkappa med, behöver något mer än det jag har nu...


Baletten igår var bra, jag är så glad att jag bytte grupp för jag trivs oerhört mkt bättre med Lottie än min förra lärare. Stämningen är mer avslappnad med, det gör mycket. Inga extrema framsteg, men några steg i taget och jag börjar få lite mer kroppskontroll. Ett steg i taget :)


Älsklingen och jag firar nio år imorgon, otroligt! Att tiden har gått så fort och att han har stått ut med mig så länge :) Vi har inget planerat dagen till ära, sova o ligga i soffan låter som en bra plan för mig, men vi får se om vi kommer på ngt imorrn.

Av vintervild - 13 oktober 2011 08:15

Somnade ensam igår igen, älsklingen var fast på jobbet efter strul o strul o mer strul... Men var riktigt effektiv, lagade två maträtter till matlådor, diskade och underhöll en väldigt uttråkad katt. Missen sprang ut så fort han fick, trots att det var kallt o blött ute o det var självklart mitt fel.


Var förbi studion på OP, det kommer att bli mkt sånt inför SM. Det blev rätt kort, men hann med styrka och fundering och övning på första delen. Klarade shoulder mount V för första gången!! Framsteg kommer när man minst anar, helt plötsligt bara var jag där. Flera gånger tillomed.


Ingen OP innan baletten idag, jag måste träna mycket men vill inte träna sönder mig. Det blir vila tills på söndag då det är dags för workshop och OP.

Av vintervild - 12 oktober 2011 07:30

Stretch och första klassen på Nivå 4 igår, härligt... Det gick bra, båda två, men jag är stel i min straddle och split som vanligt. Kämpa, kämpa...


Nivå 4 gick väldigt bra, Daniela är en mkt bra lärare som peppar en till det där lilla extra.

Vi tränade på Superman till Shoulder mount, eller i mitt fall Superman till Dove till ramla ner :P Men jag kommer iaf in i Dove nu, bättre än innan o Shoulder mount kommer när det kommer. Bara att öva, o se till att håret inte hamnar i vägen. Det är svårt nog ändå.

Körde även Ayesha och där är jag bättre. Tränade på att inte bara stanna statiskt utan även att röra på benen i cirklar för att träna upp balansen. Det behövs, det är en sak att komma in i den, en annan att hålla balansen om ngt skulle hända.

Försökte även att hålla med fel arm, det gick inte alls bra, men är bra att träna på för konsekvensens skull.

Brass monkey från golvet var nästa sak, det gick bättre än väntat. Jag lyckades komma in i den några gånger på ena sidan och en gång på den andra. Måste träna båda sidor, annars blir man sned :P

Vi avslutade med aerial climb, fem klättringar. Jobbigt, jobbigt, speciellt som jag är usel på Gemini på fel sida, men det gick. Inte snyggt, men jag klarade fem klättringar utan att ramla ner :)


Fick även veta att fyra av de fem som jag känner till från NPS som sökte till SM kom med, yay! Är North Pole Studio bäst eller bäst? :D Alla har inte bestämt om de ska vara med, men bara att vi är 20 % av de antagna är en bedrift i sig.

Idag börjar min träning inför tävlingen, jag ska gå igenom det jag har gjort på koreon, ändra om det behövs om få in dans och spins. Det kommer att bli perfekt!


Hoppas jag.

Av vintervild - 11 oktober 2011 15:30

Idag har jag tränat på att göra fel på jobbet. Det var inte planerat, det brukar det inte vara, o att få reda på det mitt under ett möte med folk som letar saker att attackera gjorde inte saken bättre. Jag ville helst gömma mig under bordet och gråta, men det kunde jag inte så jag stannade kvar och höll ut och så redde vi ut allt till slut.


Min psykolog skulle ha varit så stolt.


Jag har under rätt lång tid varit skyddad från folk och fel på jobbet, jag och chefen har jobbat runt det för att undvika onödig stress. Men det är oundvikligt i längden, alla är mänskliga och då blir det fel. Jag bara önskar att det första kunde ha varit lite mindre och inträffat vid ett bättre tillfälle.


Det är snart dags att lämna kontoret och bege mig mot studion, mitt andra hem.

Av vintervild - 11 oktober 2011 13:15

Så... Målet uppnått, jag kom med i SM!! Yay!! Nu har jag börjat landa och insett att jag måste uppträda. Inför folk. Alldeles ensam!! Hjälp, hur ska det här gå?


Det är dessutom rätt kort om tid till tävlingen, en månad med en helg som försvinner till Pole Art. Trots att jag har låt, koreo så gott som klar och outfit planerad så är det mycket som ska ordnas på kort tid.

Jag börjar med OP redan imorrn.


Ska planera min tid, vad jag ska göra när och hur jag ska hinna med. Stackars älsklingen kommer att se mindre av mig än tidigare, men det är bara fram till tävlingen. Jag hoppas att han överlever :)


Nu ska jag jobba några timmar till innan det är dags för stretch och perimär på Nivå 4!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se