VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

En feberdröm?

Av vintervild - 30 oktober 2011 17:45

Trots tolv timmars sömn och möjligt överdosering av febernedsättande så hade jag fortfarande feber imorse, vilket inte hindrade mig från att ha privatlektion med bästa Serena. Det hindrade mig dock ifrån att orka något, jag har inte känt mig så trött och svag sedan allra första polelektionen.

Det var så otroligt givande trots allt, Serena är verkligen underbar och jag har hela koreon klar! Jag orkade visserligen inte köra igenom den i ett svep idag (det blev snarare tre timmar lektion än en), när vi hade satt det sista så var jag så trött att jag knappt orkade ta mig hemåt, men jag har koll på allt och kan köra igenom den när jag känner mig friskare. Förhoppningsvis snart! Senast på onsdag, morgondagen känns rätt så körd...


Jag ska ramla i säng en stund till, älsklingen kommer om en timme eller så och då behöver jag sömn. Ska drömma om kombos och dans...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 oktober 2011 21:11

sv: Jo, hörde lite rykten att det hade varit lite reklam om en poleklubb i Sundsvall :)

Det är helt klart intressant.

Men först måste vi komma i ordning och jag måste få ett jobb, annars funkar det inte.

Balettkurs hoppas jag kunna skrapa ihop till, av julklappspengar och annat så jag inte får uppehåll i det menar jag.. för då blir det så dumt.. baletten måste man nästan fortsätta med riktigt hela tiden liksom.

Pole kan jag ju köra hemma så länge, men då jag fått allt under kontroll, jobb och ekonomi så allt funkar, då är polekurs helt klart intressant :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se