VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Tidsbrist, lycka och ångest

Av vintervild - 27 oktober 2011 09:00

OP igår, fick lite insights av Moa och känner mig säkrare med tricken och kombinationerna. Men hur ska jag hinna med allt? Jag förstår inte, tiden bara rinner iväg o jämfört med koreos jag har sett på YouTube så hinner jag knappt en bråkdel av vad som är brukligt känns det som. Jag har iofs insett från mina videor att jag måste skynda på tricken o framför allt övergångarna. Det känns lite segt just nu så jag antar att jag kommer att kunna frigöra lite tid där.

Fortfarande tid kvar även om den rinner iväg fort, fort... Tur att älsklingen ska vara borta i helgen så att jag kan hänge mig åt dansen utan dåligt samvete :)


OP o framför allt stretch idag. Måste massera ut mina stela hamstrings, med våld om så krävs. Mosade dem med taggboll lite igår o försökte hemma, men min boll är alldeles för mjuk. Måste hitta hårdare taggboll helt enkelt. Kanske kan övertala katterna att trampa på mina lår? :P


Balett ikväll med, ska bli så kul! Gillar verkligen läraren i den nya klassen, är så glad att jag bytte ♥  Hoppas nästa kurs går på en bra tid så jag kan fortsätta med samma lärare.


Nu te, jobb och överleva med extremångesten som tydligen kommit för att stanna. Dumma liv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se