VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Tiger

Av vintervild - 20 oktober 2011 10:45

Ångest deluxe idag. Så att den flimrar framför ögonen, magen är full av elefanter och det kryper i skinnet. Vad som kan ha föranlett detta har jag ingen aning om, gissar att det är många små, enskilda saker som blivit till en stor tiger.


Det är svårt och jag försöker att andas och hålla mig sysselsatt, men luften känns seg och min lista är alldeles för inkomplett.


Har försökt att ordna med fuktskadan. Entreprenören som ska fixa rummet ringde igår vid halv två och undrade om ngn var hemma. När jag svarade att det bara var kissar hemma så lät han uppriktigt besviken. Vad hade han väntat sig?

Hur som helst så måste vi flytta ut sakerna ur rummet men vi har ingenstans att ställa dem. Förrådet är uteslutet för det är för första för litet och dessutom är det bara inhängnat med hönsnät och inget ställe man ställer värdefulla saker på. O i lägenheten får de inte heller plats, inte om vi ska kunna bo där fortfarande. Ja, vi har mycket saker.

Så idag har jag försökt att ringa förvaltaren under den väldigt generösa entimmestelefontiden.

De hade problem med telefonväxeln.

Jag blev bortkopplad ett stort antal gånger, hamnade i Skåne(?!) en gång och när jag till sist fick svar så hade jag på något vänster kommit till fel avdelning. Hon som svarade kunde inte göra så mkt mer än att skicka ett mail med mitt telefonnummer till ansvarig så nu sitter jag här o hoppas att de hör av sig.

En oändlig följetong.


Chefen är på språng o tillbaka imorgon efter lunch så jag kan inte få svar på mina frågor och jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Allt är ett oändligt nystan.


Hela livet är ett nystan, en gordisk knut som inte kan lösas med ett Alexanderhugg.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

21 oktober 2011 02:01

Oj, sådär kände jag igår (onsdag) verkligen, bara flimrade för ögonen och jag visste knappt var jag skulle ta vägen.. sån ångest, typ psykisk kollaps totalt..

Man blev besviken för många ggr, och orolig sen för hur det skulle gå med allt och ja, jag mådde inte bra. Är iaf bättre dag idag, även om husköpet och allt känns väldigt overkligt.

Det börjar komma in nu i huvudet, men annars kände jag mig väldigt avtrubbad... vågade väl inte hoppas för då skulle jag bli besviken igen..

Ja, man blir ju orolig för mer eller mindre.. jobbigt iaf..

Hoppas verkligen ni får ordning på det i lägenheten snart :/

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se