VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Snart Pole Art

Av vintervild - 20 oktober 2011 08:15

Jag somnade igår när jag kom hem från jobbet och sov i en o en halv timme. Ingen lugn o rofylld sömn, dock, kände mig alldeles för stirrig o när jag vaknade till för att jag kissnödig så trodde jag att jag bara hade sovit i tio minuter.

Det behövdes, jag var marginellt piggare när älsklingen kom hem lite senare. Gick och lade mig tidigt åxo men är fortfarande trött idag. Trött, trött, trött...

Tur att det snart är helg o Pole Art! Även om det inte kommer att bli så mkt sömn så är det ett kärt besvär :)


En liten förhandstitt på vad som kan väntas:


Fina personer från underbara NPS :)


Idag blir det OP och balett. Jag ska prova lite nya idéer och tankar till min koreo, kameran är med och jag hoppas på aha-upplevelser.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se