VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Stretch och stress

Av vintervild - 18 oktober 2011 08:00

Trött som vanligt, jag tror inte att någon blir förvånad av att höra detta. Känner mig extra trött idag för katten väckte mig inatt. En hårboll i halsen som skulle hostas upp precis bredvid mitt öra. I sängen. Jag puttade ner henne på golvet istället och nu är hon sur på mig. Liten fjanta.


Stretch gick bra igår, inga extrema framsteg men en sak i taget. Även om jag önskar att jag skulle få gummirygg över en natt så kommer det inte att ske :)


Körde lite OP efter, tränade på air invert på spinny. Svårt att få till snyggt tycker jag, har jag för mkt fart från början så kommer jag inte upp o har jag för lite så stannar jag när jag går vidare. Men men, bara att fortsätta att öva.


Träffade L med, det var länge sedan! Hon var och hälsade på och tittade på Pablos klass en stund o så gick vi till tåget tillsammans. Trevligt :)


Jag har nojat klart över SM för tillfället, jag hade en stressdag igår och nu får det duga. Jag ska jobba på det jag kan och resten kan jag inte göra någonting åt o då duger det inget till att bli frustrerad över det.


Även om jag vet att jag kommer att gå den vägen igen så är det skönt att ha det avklarat.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

18 oktober 2011 16:13

Ja det var trevligt att hälsa på. Pablos klass är insane. Ja man önskar att man kunde bli gummivig på en gång men kämpa på :)

Jag kolade vilka som ska vara med i SM nu, det kommer att bli roligt att kolla på och det kommer att gå jättebra för dig :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se