VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Kärlek

Av vintervild - 16 oktober 2011 21:00

Har haft en tuff, men härlig dag idag. Ska sova snart, och sova länge... Har läkarbesök på morgonen så jag får lite sovmorgon, yay! O så gäller mitt frikort fortfarande, bara bra saker :)


Workshopen med Wiktor Sjövall var väldigt bra, han var duktig o pedagogisk o såg vad man behövde hjälp med. O fin att vila ögonen på med, blev lite förälskad :P


Efteråt begav vi oss, Z o jag, till studion för OP. Vi spelade våra tävlingslåtar om o om igen o jag har mer eller mindre spikat de första 90 sekunderna. Lite småjusteringar o så ska jag få in resten med. Jag var så trött efter workshopen att jag inte orkade köra mer än så, men det är på god väg. Jag vill ha den klar, mer eller mindre, helst den här veckan men vi får se hur det går. Allra senast i nästa vecka, sedan hade jag tänkt ta någon privatlektion eller två med Nelle för att finslipa.


Det är mycket att tänka på, mycket att göra och ibland tror jag att jag inte ska hinna med allt o ibland känns det som att jag inte hinner fylla ut hela låten. Vi får se, vi får se... Kameran är min trogne följeslagare nu iaf o kommer att vara fram till dagen D.Imorrn är det ryggstretch o mer OP. Måste ta alla chanser.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se