VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Lat lördag

Av vintervild - 15 oktober 2011 15:00

Lat lördag som vanligt, o lite snorig men gör allt för att förneka att jag håller på att bli sjuk. Kan inte, hinner inte, får inte!

Sov igår efter jobbet igen. Hade inte tänkt sova så länge, jag kom hem vid fem o älsklingen skulle komma vid sex så det var perfekt. Han kom efter åtta :P Så jag sov i 2,5 h istället för en, väldigt skönt men inte riktigt planerat.


Älsklingen hade med sig godis och vin och kramar så han var efterlängtad. Som alltid :)


Sov massor idag med, vaknade vid åtta o gick o lade mig igen vid halv elva o sov till två. Otroligt skönt, älskar att sova middag. O älsklingen fick lite egentid med sin dator med gott samvete :)


Dagen till trots så har vi inga planer, jag vill helst ta det lugnt o inte bli sjuk. O äta godis såklart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se