VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2011

Kallt!

Av vintervild - 14 oktober 2011 07:45

Jag kom upp i morse med, det trodde jag ärligt talat inte. Men jag var halvvägs ut ur rummet innan jag ens märkt att jag var vaken, det kan ha ngt med saken att göra :)

Det är kallt och mörkt på morgnarna nu, inte alls lockande att gå ut. Måste sy i knapparna i min vinterkappa med, behöver något mer än det jag har nu...


Baletten igår var bra, jag är så glad att jag bytte grupp för jag trivs oerhört mkt bättre med Lottie än min förra lärare. Stämningen är mer avslappnad med, det gör mycket. Inga extrema framsteg, men några steg i taget och jag börjar få lite mer kroppskontroll. Ett steg i taget :)


Älsklingen och jag firar nio år imorgon, otroligt! Att tiden har gått så fort och att han har stått ut med mig så länge :) Vi har inget planerat dagen till ära, sova o ligga i soffan låter som en bra plan för mig, men vi får se om vi kommer på ngt imorrn.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

14 oktober 2011 13:55

Jaha så du är en nagelbitare du :P Tack så mycket. Skönt att du fick byta balettgrupp och att det känns bättre nu.

Så vilka dagar tränar du nu på NPS? Kram

http://leslita.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

14 oktober 2011 15:57

Hej jag har en fråga, jag håller på kollar upp naturliga hårfärger. Vad är det för henna du använder och vad blandar du i?
Har du testat Sante och Logona eller K pour Karité hårfärger? Just wundering :) Tack kramar

http://leslita.blogg.se

 
Vickan

Vickan

14 oktober 2011 23:28

Jag och sambon har också nästan varit tillsammans 9 år, hehe, tiden bara flyger iväg.

Grattis till er och hoppas ni får en mysig dag imorgon :)

http://www.primapolerina.net

 
Clara

Clara

15 oktober 2011 11:27

haha, det där var första och enda gången det händer! Men jag fick möjligheten att jobba i vip-logerna på globen när red hot chili peppers spelade, det var jag bara tvungen att ta! DOCK kunde jag knappt röra på mig för träningsverken så nog körde paolo slut på mig. ses på tisdag :)

http://collman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se