VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

OP och ensamhet

Av vintervild - 13 oktober 2011 08:15

Somnade ensam igår igen, älsklingen var fast på jobbet efter strul o strul o mer strul... Men var riktigt effektiv, lagade två maträtter till matlådor, diskade och underhöll en väldigt uttråkad katt. Missen sprang ut så fort han fick, trots att det var kallt o blött ute o det var självklart mitt fel.


Var förbi studion på OP, det kommer att bli mkt sånt inför SM. Det blev rätt kort, men hann med styrka och fundering och övning på första delen. Klarade shoulder mount V för första gången!! Framsteg kommer när man minst anar, helt plötsligt bara var jag där. Flera gånger tillomed.


Ingen OP innan baletten idag, jag måste träna mycket men vill inte träna sönder mig. Det blir vila tills på söndag då det är dags för workshop och OP.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

13 oktober 2011 11:41

wiho grattis till din shoulder mount V. Jag var helt överlycklig första gången jag klarade den. hehe Jag har för mig att shoulder mount var nödvändig för nivå 4. Men du kan ju den nu så det är ju bra.

Kramisar

http://leslita.blogg.se

 
Clara

Clara

13 oktober 2011 23:21

Jag veeet, var tvungen att jobba. Kommer inte att missa en enda tisdag efter det här!

http://collman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se