VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Träning

Av vintervild - 11 oktober 2011 15:30

Idag har jag tränat på att göra fel på jobbet. Det var inte planerat, det brukar det inte vara, o att få reda på det mitt under ett möte med folk som letar saker att attackera gjorde inte saken bättre. Jag ville helst gömma mig under bordet och gråta, men det kunde jag inte så jag stannade kvar och höll ut och så redde vi ut allt till slut.


Min psykolog skulle ha varit så stolt.


Jag har under rätt lång tid varit skyddad från folk och fel på jobbet, jag och chefen har jobbat runt det för att undvika onödig stress. Men det är oundvikligt i längden, alla är mänskliga och då blir det fel. Jag bara önskar att det första kunde ha varit lite mindre och inträffat vid ett bättre tillfälle.


Det är snart dags att lämna kontoret och bege mig mot studion, mitt andra hem.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

11 oktober 2011 17:46

Fel kan vi alla göra, men bra att du var där och allt redde ut sig iaf.

Det stärker oss i slutändan :)

Och jo, jag ska absolut absolut hålla tummarna om inte annat om jag inte kommer ner :)

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

11 oktober 2011 23:28

Det man inte dör av blir man bara starkare av. Alla gör fel någon gång, se det som en erfarenhet och tänk på allt bra du gör istället.

Som att komma med i SM!! Det är mega stort. Grattis! Jag måste komma och kolla, vad kostar biljetterna?? vart får man tag i dem? ska kolla hemsidan.

KRAM

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se