VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Tävlingsnerver redan

Av vintervild - 11 oktober 2011 13:15

Så... Målet uppnått, jag kom med i SM!! Yay!! Nu har jag börjat landa och insett att jag måste uppträda. Inför folk. Alldeles ensam!! Hjälp, hur ska det här gå?


Det är dessutom rätt kort om tid till tävlingen, en månad med en helg som försvinner till Pole Art. Trots att jag har låt, koreo så gott som klar och outfit planerad så är det mycket som ska ordnas på kort tid.

Jag börjar med OP redan imorrn.


Ska planera min tid, vad jag ska göra när och hur jag ska hinna med. Stackars älsklingen kommer att se mindre av mig än tidigare, men det är bara fram till tävlingen. Jag hoppas att han överlever :)


Nu ska jag jobba några timmar till innan det är dags för stretch och perimär på Nivå 4!

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

11 oktober 2011 13:29

Grattis! Ska bli spännande att se! =D

http://sregloh.se

 
Ingen bild

Vickan

11 oktober 2011 13:45

Så glad för din skull, och det där grejar du. Klart det är läskigt att vara utlämnad ensam på scen, men det kommer gå bra bara man kommer in i det :)
Känner mig stolt över er, låter knäppt, men ni är superduktiga och jag är glad för och med er :)

Lycka till :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se