VinterVild

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2011

Höstmorgon

Av vintervild - 10 oktober 2011 07:45

Måndag, måndag, måndag... Men i eftermiddag så är det ryggstretch och Z är med igen så vi kan plåga varandra tillsammans! Yay! O OP efter, måste ju stanna kvar o kika på Pablos klass, Acro Pole. Så nyfiken :)


I natt vaknade jag o älsklingen av ett högt brak. Men eftersom det inte lät klirr o mjau så orkade vi inte gå upp utan jag letade i morse efter vad som hänt. Det var älsklingens chiligryta som farit i golvet, men utan chili i som tur var. Katten var den skyldiga, missen var i sovrummet när det hände o hon såg alldeles för oskyldig ut när jag gick upp :P


Det är höstigt och mörkt nu på morgnarna, inte direkt peppande för att stiga upp alldeles för tidigt. Men jag verkar inte bli multimiljonär någon tid snart så det är bara att masa sig upp.


Tur att jag tycker om det jag gör. För det mesta iaf...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se