VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2011

Fredagslängtan

Av vintervild - 7 oktober 2011 10:45

Fredag, äntligen! Men jag är relativt pigg trots den sena kvällen igår, fick ju sova ända till kvart över sex! ;) Hade gärna sovit många timmar till, hade en gosig katt bredvid kudden som var lika yrvaken som jag när klockan ringde.


Jag har inte så mkt att informera om mer än OP och balett. OP gick helt ok, försökte mig på Superman fall igen och till mitt förtret var jag tvungen att börja från noll för att våga igen. Måste med andra ord köra den hela tiden för att inte bli för feg. Grr... Ibland tycker jag inte om migsjälv...

Men styrkan börjar komma, sakta men säkert. Jag kämpar och jobbar o försöker hela tiden. Varje litet framsteg jublas över, bakslagen försöker jag skaka av mig.

Z provade ett nytt, annorlunda trick som ser supersnyggt ut! Jag hoppas att hon får tillfälle att visa upp det :)


Baletten var en utmaning, läraren i den här gruppen är mycket bättre än måndagsgruppens tycker jag. Mer utmaning, mer känsla och mer hjälp. Jag var lite lost på vissa saker vi gjorde, men det gick bra till trots. Nu ser jag verkligen fram emot baletten igen och vet vilka lärare jag ska titta efter och vilka jag ska hålla mig ifrån.


Till älsklingens glädje så kommer jag hem direkt efter jobbet idag, han blir nog mindre glad när jag somnar samma sekund jag kommer innanför dörren :P Men det är ingen OP på söndag så han får mig för sig själv hela helgen och på söndag ska vi dyka ihop för första gången på länge. O inte glömma/ha trasiga reggar den här gången! :)


Min älskling, älskar honom i bitar...

 
ANNONS
 
zenia

zenia

8 oktober 2011 17:00

Har inte Elena Gibson exakt samma hudfärgade undies som du köpt? http://www.youtube.com/watch?v=J-GOYC1Vgjk&feature=related

Kolla sista delen :) hennes överdel har också ett sånt där genomskinligt band!!! Lite roligt :)

http://www.zeniamelina.blogspot.com

 
zenia

zenia

8 oktober 2011 17:25

Min mamma brode tvingat min lilla familj till Finland i tidig ålder!!!! Lookie lookie :D http://www.youtube.com/watch?v=EFYW8X1mU_4&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se