VinterVild

Alla inlägg under september 2011

Av vintervild - 20 september 2011 07:30

Efter ytterligare ett arg samtal igår så började det äntligen att hända saker. Nu är vattnet avstängt och stammen tömd, reservdelar beställda och fuktmätning på gång. Synd bara att det var tvunget att ta sådan tid, nu ser det ut så här hemma:  Det är vått hela vägen ner till golvet, som åxo är skadat


  Närbild på eländet


Nu ska vi bara se hur lång tid det tar innan jag får min fuktmätning. De ska få några dagar på sig, sedan blir det telefontrakasserier igen. Bevisligen det enda som funkar.


Livet i allmänhet levs på som vanligt. Jag sover för lite och vill för mycket. Jag kommer aldrig att lära mig, jag vet inte om jag vill.

ANNONS
Av vintervild - 19 september 2011 10:00

Jag har inte försummat dansen under min tid i London, jag hade en privatlektion med Maya på Pole Dancing School och det var jättebra. En hel timme till bara mig, underbart...


Studion låg högst upp i ett typiskt smalt, engelsk hus och det var inte rymligt men mysigt. 9 stänger, både 45 o 50 och högt i tak.


Vi gick igenom gemini-scorpio-växlingar, scorpio-scorpio och Superman fall på min begäran. Saker som jag kan göra, mer eller mindre, men som jag vill få perfekt och ha någon som pekar på vad som är fel. Det var otroligt nyttigt och lärorikt och med de tankarna i bakhuvudet och massor med träning så kommer jag att bli expert!


Jag fick dessutom träffa Elena Gibson! Star struck! Hon var på väg till Brasilien men kom förbi studion för att köra igenom en koreografi och jag fick glädjen att se henne in action. Ren poesi, och allt såg så enkelt ut.

Vi pratade lite, hon var jättetrevlig och bad mig hälsa till Nelle. Hon kommer till PoleArt så vi kanske ses där :)


Apropå PoleArt så kommer Anastasia Skukhtorova till NPS efter tävlingen och har workshops och jag ska gå både pole och stretch!! Wohoo!! Det kommer att bli en underbar helg, har ju workshop med Oona Kivelä på söndagen med :)


Schemat för nästa omgång har kommit ut o jag har bestämt att våga mig på Nivå 4 den här gången. Stretch ben men ingen rygg för den är mitt i min balett :( Ska klaga lite hos Nelle o hoppas att nästa omgång fungerar bättre. Kommer att sakna mitt ryggmördande...

ANNONS
Av vintervild - 19 september 2011 07:45

Jag somnade till slut till droppandet av regn utomhus och vattenläcka inomhus. Nope, inget har hänt ännu o älsklingen fick nästan en utskällning när han ringde jouren i helgen så det blir till att aktivera bitch-mode och starta telefontrakasserierna. Innan vi kan börja ta inträde för folk som vill utnyttja simbassängen.


London var trevligt, var på Ping Pong och åt dumplings, tittade på stand-up på The Comedy Store och lyssnade på Queens underbara musik i "We will rock you"


Vi hann med ett studiebesök vid den blivande OS-arenan med världens bästa guide, promenader, kaffe på Starbucks, pubbesök och tid att sova i det minsta lilla hotellrum jag någonsin sett.


Bilder och utförligare beskrivning kommer, nu ska jag ta reda på vad som har hänt i jobbvärlden sedan sist...

Av vintervild - 18 september 2011 23:51

Hemma igen med en kurrande misse bredvid mig. Katten är här med ngnstans o älsklingen spelar.


Jag borde sova för länge sedan men har drabbats av en ångestattack deluxe och trots två ångestdämpande så har jag tusen elefanter som hoppar rep i min mage och jag tror att jag kommer att gråta snart. Sömnlös är en sak, ångest är tusen gånger värre. Jag vill kunna andas igen.


Och om fem timmar ringer klockan.

Av vintervild - 14 september 2011 22:00

Stretch gick dåligt, bara mig själv att skylla för min otålighet och svårighet att jämföra mig med mig själv och inte de andra. O jag tror att jag har fallit från min pidestal hos Nelle, får mest ris och inte mycket ros nu för tiden.


Klassen gick bättre, jag kände mig starkare än igår och kämpade som besatt. Jag kan om jag vill o orkar och idag var det bra. Kan alltid vara bättre, mina fötter gör som de vill o inte som de ska, men jag ser det positiva.


Imorrn åker jag till London med jobbet, hemma söndag kväll. Stand up, privatpolepass och musikal står på schemat, tillsammans med lite mer jobbrelaterade saker och goda middagar. Förhoppningsvis trevliga saker att rapportera på söndag.

Av vintervild - 14 september 2011 10:15

Eftersom vi ska till London o jag är deprimerande pank så var jag tvungen att ta från mitt sparkonto och det var ingen positiv upplevelse. Med alla tandläkarbesök och utlandsresor så är det inte mycket till sparkonto längre...

Dags för svångremmen helt enkelt.

Av vintervild - 14 september 2011 07:30

OP igår kunde ha gått bättre, jag kände mig svagare än svagast och tappade greppet när jag skulle göra scorpio-scorpio och ramlade på huvudet. Aj. Slängde mig genast upp och gjorde om och rätt för att inte bli rädd. Men OP blev inte riktigt den pick me up som jag hoppats på...


Jag har tappat i armstyrka rätt rejält och det gör mig frustrerad. Jag tror att det är en av anledningarna till att mina air inverts är så dåliga, jag orkar inte hålla mig uppe o då blir det svårt att göra en invert. Bara att kämpa mer helt enkelt.


Stretch efteråt, kom långt ner i spagaten men inte riktigt hela vägen. Dålig balans hade jag åxo. Tänkte jag skulle filma när jag gjorde en snygg uppgång från brygga men självklart så kom jag inte ens upp. Suck... Vissa dagar är världen inte på min sida...


Orkar inte ens tycka synd om migsjälv, jag har ju bara migsjälv att skylla. Snälla Moa hjälpte mig med lite övningar för inverts och shoulder mount så det kommer att bli boot camp för mig framöver.


Idag benstretch och klass, imorgon iväg till London. Det ska bli skönt med lite fritid, speciellt som det fortfarande droppar från taket där hemma...

Av vintervild - 13 september 2011 12:45

Pratade med hyresperson imorse, de hade inte fått tag i personerna i lägenheten ovan så de hade inte kunnat kolla vad som läcker. Kanske ringer någon mig imorgon. Jag funderar på att vara jobbig och ringa i eftermiddag igen, när vatten droppar genom betongbjälklag så är det en typiskt dålig sak. Känner mig rätt trött och irriterad, jag vet att jag bor i slummen men lite kan man väl förvänta sig?


Ska köra lite OP i eftermiddag, det kommer att få mig på gott humör igen. Och börja packa inför resan, lämna vattenläckor och annat till sitt öde. O hoppas på att huset står kvar när jag kommer hem.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se