VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Sömn och glömska

Av vintervild - 25 september 2011 09:00

Igår skulle jag, älsklingen och en till ut och dyka i närheten. Saker packades, vädret var perfekt och vi var peppade. Väl på plats så funkade inte älsklingens reg och jag hade glömt min hemma  Men vi höll gott humör och åkte runt och letade andra dykplatser och såg massor med rådjur. Önskar att jag hade haft kameran med, en råbock ställde upp sig perfekt vid ett tillfället.


Annars så gjorde jag inte många knop igår. Sov, sov och sov lite till. Stretchade lite lugnt och sov lite till :P Det är det helger är till för.


Efter dykdebaklet så åt vi mat och jag tog ett bad och hade det mysigt. Drack lite vin och gosade i soffan med de fyrbenta i närheten.


Idag blir det OP med Z. Det var ett tag sedan jag hade ett riktigt OP-pass så det ska bli skönt att få ta ut mig ordentligt :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se