VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Fler framsteg

Av vintervild - 22 september 2011 10:00

Framsteg kommer när man minst anar, igår på klassen fick jag några aha-upplevelser.


Vi gjorde Jamilla, eller Flatlinte scorpio som den åxo kallas, från golvet direkt in i den. Tidigare har det sett väldigt klumpigt och osmidigt ut o jag har behövt haka med fel fot för att komma upp, men igår gick det perfekt att komma in i den! Eller inte perfekt kanske, men mycket enklare o jag behövde inte fuska med fel fot. Yay!

Klarade även Allegra för första gången, o den smärtan!! Måste jag träna på, massor massor.

Även Ballerina som jag bara provat en gång och sedan lagt på hyllan gick otroligt mycket bättre. Så framstegen kommer när man inte tänker på dem ♥ O när jag lyckas med att inte jämföra mig med alla andra...


Stretchen gick bra den med, var stel från tisdagens pass men det var bara att kämpa på och låta bli att gråta. När jag sitter där i straddle och känner att jag hellre vill hugga av benen än sitta en sekund till för att det gör så ont så undrar jag varför jag gör så mot migsjälv.När jag ser resultaten så vet jag varför...


Nästa pass blir OP på söndag med Z. Jag skulle gärna köra innan men hinner inte på studion och stången hemma måste grävas fram innan dans kan utföras...

 
ANNONS
 
zenia

zenia

22 september 2011 16:23

R ge mig inte prestationsångest! :( Jag måste ta till hänsyn att jag måste bli av med gummibandet och ribbstolen först men sen kanske om år och dagar så är jag där! Förutsättningarna finns där men tyvärr ingen fullständig vägledning ännu :( fan jag måste ta en balett kurs i vår!!! JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK PÅ DIG!

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se