VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Inget alls

Av vintervild - 22 september 2011 08:00

Torsdag. Inte en dag försent. Ryggstretch idag, sedan hem och vila o sova inför fredagen. Gud så jag saknar mina lediga fredagar...


Unnade mig en Red Bull imorse, missade ett tåg igår efter träningen och kom hem senare än planerat. Älsklingen passade på att ta en simtur i det kalla vattnet och kom hem ännu senare, kall men lycklig. De hade sett gädda, aborrar, simpor och annat smått och gott i det kalla mörka. Det var länge sedan jag befann mig under ytan, kanske ska försöka få till lite dykning snart. Så blir pojken glad med.

Det är svårt att hinna med mellan jobb, dans, sömn och mat.


Idag är det dags för massage på jobbet igen, tre veckor går så fort. Ska blir skönt, är stel och har träningsvärk från igår som måste jobbas med.


Jag känner mig rätt nöjd för tillfället, emellanåt. När saker går som de ska och jag lyckas fokusera på det positiva. Vilket inte alltid är så enkelt eftersom jag har en tiger att tampas med och elefanter i magen.


Jag hoppas att jag lyckas hålla mig där.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se