VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Pole, pole, pole

Av vintervild - 19 september 2011 10:00

Jag har inte försummat dansen under min tid i London, jag hade en privatlektion med Maya på Pole Dancing School och det var jättebra. En hel timme till bara mig, underbart...


Studion låg högst upp i ett typiskt smalt, engelsk hus och det var inte rymligt men mysigt. 9 stänger, både 45 o 50 och högt i tak.


Vi gick igenom gemini-scorpio-växlingar, scorpio-scorpio och Superman fall på min begäran. Saker som jag kan göra, mer eller mindre, men som jag vill få perfekt och ha någon som pekar på vad som är fel. Det var otroligt nyttigt och lärorikt och med de tankarna i bakhuvudet och massor med träning så kommer jag att bli expert!


Jag fick dessutom träffa Elena Gibson! Star struck! Hon var på väg till Brasilien men kom förbi studion för att köra igenom en koreografi och jag fick glädjen att se henne in action. Ren poesi, och allt såg så enkelt ut.

Vi pratade lite, hon var jättetrevlig och bad mig hälsa till Nelle. Hon kommer till PoleArt så vi kanske ses där :)


Apropå PoleArt så kommer Anastasia Skukhtorova till NPS efter tävlingen och har workshops och jag ska gå både pole och stretch!! Wohoo!! Det kommer att bli en underbar helg, har ju workshop med Oona Kivelä på söndagen med :)


Schemat för nästa omgång har kommit ut o jag har bestämt att våga mig på Nivå 4 den här gången. Stretch ben men ingen rygg för den är mitt i min balett :( Ska klaga lite hos Nelle o hoppas att nästa omgång fungerar bättre. Kommer att sakna mitt ryggmördande...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se