VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Åter i regnet

Av vintervild - 19 september 2011 07:45

Jag somnade till slut till droppandet av regn utomhus och vattenläcka inomhus. Nope, inget har hänt ännu o älsklingen fick nästan en utskällning när han ringde jouren i helgen så det blir till att aktivera bitch-mode och starta telefontrakasserierna. Innan vi kan börja ta inträde för folk som vill utnyttja simbassängen.


London var trevligt, var på Ping Pong och åt dumplings, tittade på stand-up på The Comedy Store och lyssnade på Queens underbara musik i "We will rock you"


Vi hann med ett studiebesök vid den blivande OS-arenan med världens bästa guide, promenader, kaffe på Starbucks, pubbesök och tid att sova i det minsta lilla hotellrum jag någonsin sett.


Bilder och utförligare beskrivning kommer, nu ska jag ta reda på vad som har hänt i jobbvärlden sedan sist...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se