VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Dåligt, bra och imorgon

Av vintervild - 14 september 2011 22:00

Stretch gick dåligt, bara mig själv att skylla för min otålighet och svårighet att jämföra mig med mig själv och inte de andra. O jag tror att jag har fallit från min pidestal hos Nelle, får mest ris och inte mycket ros nu för tiden.


Klassen gick bättre, jag kände mig starkare än igår och kämpade som besatt. Jag kan om jag vill o orkar och idag var det bra. Kan alltid vara bättre, mina fötter gör som de vill o inte som de ska, men jag ser det positiva.


Imorrn åker jag till London med jobbet, hemma söndag kväll. Stand up, privatpolepass och musikal står på schemat, tillsammans med lite mer jobbrelaterade saker och goda middagar. Förhoppningsvis trevliga saker att rapportera på söndag.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

14 september 2011 22:21

Ibland är det sådär, man vill alltid mer, allt på en gång helst. det löser sig ska du se.

Hoppas du får en bra helg i London :)

När får ni veta om ni kom med i SM förresten?, eller det vet ni kanske inte.. hoppas ni kommer med iaf :)

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

14 september 2011 22:34

Ja verkligen kasst av dem. Fattar inte hur man kan misslyckas med ett sånt enkelt ingrepp.

Skönt för dig att åka iväg, musikal också, spännande. Du får ta massa kort som alltid :) KRAM

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se