VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Ingen humörhöjare

Av vintervild - 14 september 2011 07:30

OP igår kunde ha gått bättre, jag kände mig svagare än svagast och tappade greppet när jag skulle göra scorpio-scorpio och ramlade på huvudet. Aj. Slängde mig genast upp och gjorde om och rätt för att inte bli rädd. Men OP blev inte riktigt den pick me up som jag hoppats på...


Jag har tappat i armstyrka rätt rejält och det gör mig frustrerad. Jag tror att det är en av anledningarna till att mina air inverts är så dåliga, jag orkar inte hålla mig uppe o då blir det svårt att göra en invert. Bara att kämpa mer helt enkelt.


Stretch efteråt, kom långt ner i spagaten men inte riktigt hela vägen. Dålig balans hade jag åxo. Tänkte jag skulle filma när jag gjorde en snygg uppgång från brygga men självklart så kom jag inte ens upp. Suck... Vissa dagar är världen inte på min sida...


Orkar inte ens tycka synd om migsjälv, jag har ju bara migsjälv att skylla. Snälla Moa hjälpte mig med lite övningar för inverts och shoulder mount så det kommer att bli boot camp för mig framöver.


Idag benstretch och klass, imorgon iväg till London. Det ska bli skönt med lite fritid, speciellt som det fortfarande droppar från taket där hemma...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

14 september 2011 22:23

Usch, hoppas du mår bra nu iaf, vad hemskt att du föll ner men jo, det är rätt man måste upp på en gång..

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se