VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Suck...

Av vintervild - 13 september 2011 12:45

Pratade med hyresperson imorse, de hade inte fått tag i personerna i lägenheten ovan så de hade inte kunnat kolla vad som läcker. Kanske ringer någon mig imorgon. Jag funderar på att vara jobbig och ringa i eftermiddag igen, när vatten droppar genom betongbjälklag så är det en typiskt dålig sak. Känner mig rätt trött och irriterad, jag vet att jag bor i slummen men lite kan man väl förvänta sig?


Ska köra lite OP i eftermiddag, det kommer att få mig på gott humör igen. Och börja packa inför resan, lämna vattenläckor och annat till sitt öde. O hoppas på att huset står kvar när jag kommer hem.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

13 september 2011 12:53

sv: Tack så hemskt mycket! Äsch, du kommer dit snart, jag har stått mycket i 1:a och 5:e position i flera år, nånstans har ju baletten gnagt i huvudet sen jag var liten..

Har alltid försökt underhålla det på nåt sätt, så jag inte skulle mista det liksom.

Men vi fick lära oss att inte ta i alltför mycket nu på 1:a position, okej, nu har jag "tränat" på det att stå så nåt år ju, men annars skulle vi bara ta så långt vi kom.
Absolut inte tvinga benen för mycket.

Men nu har jag tränat mycket utåtvridningar imorse också, knycker lite med knäna men inte mycket och då kom jag ut helt nästan.

Jag kan fixa video tills ikväll.

Jag känner att även om jag tar i lite nu först och kommer ut med enbart benens kraft iaf, att det sker en vridning, så man inte trampar runt så behöver jag ta i mindre och mindre för att få ut dom sen märker jag..

Så du ska se att du är där snart också :)

http://www.primapolerina.net

 
Linda

Linda

13 september 2011 16:57

Okej då ska jag verkligen försöka vara tålmodig med Caterpillar Climb. tålamod är ju inte min bästa sida och inte armstyrka heller. Men håll tummarna så sätter jag väll den halv om halvt lite längre fram :D

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se