VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Underbara älskling

Av vintervild - 13 september 2011 07:45

De var inne i lägenheten igår, smutsade ner lite på golvet, lyckades att inte släppa ut katterna och meddelade att läckan var hos grannen över, precis som jag trodde, och de jobbade på det. Det droppar fortfarande från taket, dock. Borde inte prio ett vara att stänga av vattnet för att minska skadorna?


Älsklingen kom hem igår o hade köpt en jättesöt handväska till mig. En lila. Jag har klagat på att min gamla var trasig men har inte orkat köpa någon ny o han kom ihåg! Utan att jag ens bad honom. Är han underbar eller underbar?

Trots att det har varit skönt att ha sängen för migsjälv så var det härligt att få gos när han kom och lade sig. Tillsammans med två kissar som åxo ville gosa med husse som varit borta så länge.


I helgen så är jag borta, London med jobbet, men helgen efter det kan vi gosa tillsammans riktigt ordentligt. Den som väntar på något gott...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se