VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Vattenläcka

Av vintervild - 12 september 2011 07:45

Vaknade när klockan ringde alldeles för tidigt imorse efter ha sovit med två gosiga missar bredvid mig i sängen nästan hela natten. Fixade frukost och stapplade in i dansrummet för morgonstretch. Hörde ett svagt droppande och kikade ut genom fönstret, men det regnade inte. Tittade bredvid fönstret och såg vattendroppar och våt tapet. Suck.

Supermultitaskade med stretch, internet och ringa jour och rapportera vattenläcka. Det är lite svårt att formulera sig kvart över fem på morgonen kan jag meddela, men vi kom fram till att jag skulle lämna nyckel hos hyresgästombudet o sedan ringa när de har telefontid så får de skicka ut vad som nu ska skickas ut.


Det finns bättre sätt att börja en måndag på. Jag är iaf evig glad över att jag stretchar på morgnarna, annars vet jag inte hur länge det kunde ha dröjt innan läckan upptäcktes.

Och jag är glad över att det är städat hemma, hade fått skämmas annars :P


Ska bli intressant att se vad de har ställt till med när jag kommer hem ikväll. Jag tror att själva läckan är hos grannen ovanför eller i bjälklaget, men vått blev det hos oss hur som helst.


Nu vill jag sova igen, men det är en hel dag med jobb och balett innan sängen åter får sällskap.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se