VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

85 år på jorden

Av vintervild - 11 september 2011 21:30

Idag fyller mormor år. 85 år på jorden. Datumet kommer jag aldrig att glömma, hon har fått mer än nog av hemskheter runt i världen på sin födelsedag.


Vi firade henne hemma hos mamma o pappa, bara familjen. Och trots att vi inte var så många så blev det mycket för lilla mormor. Hon blir bara mindre och mindre för var gång jag ser henne och Alzheimersen gnager sig sakta men säkert igenom henne. Men hon var glad att få komma på fika och hon var glad över att få komma hem till lugn och ro så jag hoppas och tror att hon är så lycklig som hon kan vara.


Ayla o Dina vill åxo ha tårta Bror och mor i ljusens skugga


  Bror och Hertha busar!


Jag är glad över att ha fått spendera några timmar med min underbara familj och det överflöd av hundar som finns när alla är samlade. Livet är värt att leva.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se