VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

I korta drag

Av vintervild - 11 september 2011 20:45

Så, vad fick vi göra igår? En hel massa saker :) Vi var blandad grupp med vissa som kunde hand spring och iron x o några som precis lärt sig basic invert och cross knee release. Men Justine var väldigt bra och alla fick utmana sig till max i två timmar.

Vi gjorde bland annat brass monkey, en variant av lunchbox, down split, ballerina avancerad variant, massor med handstående, contortion scorpio och så fick vi prova hennes variant av down splits. Och med vi menar jag Z för hon var den enda som hade tillräckligt med böjlighet för att ens försöka :)

Jag har lärt mig massor, det är alltid bra att få lite nya ögon det man gör och hon var väldigt trevlig och pedagogisk. Kommer hon tillbaka så går jag gärna på fler workshops!


Jag har privatlektion på fredag att se fram emot, jag ska skriva ner lite saker som jag vill ha hjälp med och ser fram emot lite one-on-one i polens underbara värld.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se