VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 september 2011

Bättre bendyness

Av vintervild - 8 september 2011 20:30

Älsklingen har åkt och lämnat katterna i min vård över helgen. Vi kommer nog att trivas, jag gick förbi Lakritsroten på väg hem från studion och köpte lite godis till imorgon. Om jag orkar hålla mig vaken länge nog att äta dem förståss.


Stretch idag gick mycket bättre än förra veckan. Jag vet inte om jag var vigare, men jag var mer fokuserad på teknik och på migsjälv och fick ut mer av det hela. Och det kändes bättre.

Jag kan konsekvent komma upp från back bends utan att ramla framåt, om jag inte är för trött, och jag hade mer styrka och balans för mina swan dives. Ett mycket bra pass med andra ord.


Att jag hade ont i magen och var så trött att jag höll på att gråta av trötthet märktes nog inte.


På vägen hem sprang jag på L som skulle ta en fika med Z. Hoppas att de hade det trevligt, jag var alldeles för trött för att bjuda in mig själv :)


Nu sitter jag och lyssnar på disk- och tvättmaskinen och väntar på att jag får gå att sova. Imorgon får jag lite sovmorgon för jag ska till tandläkaren, något positivt kommer ur det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se