VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 september 2011

Intresseklubben noterar

Av vintervild - 7 september 2011 14:00

Jag har ont och är svullen efter mina shoulder mounts och dismounts igår. Ser inte fram emot dagens bravader...


Är trött och längtar mest efter sängen, men ska överleva. Så fort jag kommer innanför dörren till studion brukar jag vakna till så kan jag bara hålla mig vaken till dess så ska det inte vara några problem.


Jag måste vara lite sjuk som redan fantiserar om hur jag ska ta en tupplur efter jobbet på fredag, bara jag och kissarna...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

8 september 2011 00:58

sv: Tack så mycket R! Jag hoppas också baletten känns bra. :)

Dock är jag lite besviken gällande en annan grej, har köpt 2 leotards och ingen passar korrekt.. det gör mig lite less.. nu har jag iaf fått mått från Nillas dancewear shoppen så jag kan mäta min första leotard och se om jag kan ha medium eller behöver gå upp en storlek..

Den sista jag köpte var för stor istället.. tält typ.. svårt det där när man inte kan se saker innan man köper dom.. men finns inga affärer med danskläder här..

Leotards sitter ju bra annars, sitter där den ska osv, även om linne och shorts funkar prima med.. men svårt att dom sitter perfekt tydligen..

Men jo, själva baletten ska bli spännande.
Väldigt roligt tror jag.

Kul att lära sig på riktigt :)

Jag ska lägga upp nån stretchbild förresten, hade en fråga till dig gällande hamstringsstretchen..

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se