VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 september 2011

Stretch, OP, pass.

Av vintervild - 7 september 2011 08:15

Trött idag, att sova knappt sex timmar är inget för mig. Jag sover gärna tolv om jag fick... Hur som helst sista gången att ta igen sent, förhoppningsvis så slipper jag nattpassen framöver :)

Sov en halvtimme längre och skippade morgonstretchen, ska ändå stretcha i eftermiddag och jag var trött. Dessutom så väckte katten mig tidigt och vägrade inse att matte ville sova, inte leka med katt. Söta kattkräk.


Träningen och stretch gick ok. Jag har mer koll på det vi gör på stretchen och Z var med så vi körde parövningarna tillsammans. Jag kom inte så långt ner i straddle som jag kan, men formen går upp och ner och jag hade inte Marina som låg på min rygg heller ;)


Körde lite OP innan passet, kändes sådär. Försökte mig mest på air inverts, spinny inverts och shoulder mount, men inget av dem kom så enkelt som jag skulle vilja. Mest oenkelt och antigraciöst så jag får jobba hårt på det.

Passet gick rätt bra ändå, orkade med alla elaka magövningar och andra fysövningar. Vi tränade på shoulder dismount och Gemini climb o eftersom jag inte riktigt kan göra Gemini på "fel" sida så är jag nöjd att jag klarade två klättringar. Trots att det verkligen såg förjäkligt ut :P


Jag får se hur det går idag, benstretch och pass och extrem trötthet. Det finns bättre kombinationer här i livet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se